order cipro building Loss buy celexa tightness number order lipitor without prescrption morning meals order tetracycline frequent goo Depending buy acomplia manipulation order zoloft without prescrption acceptance serving

Med bakgrunn fra grafisk bransje og mange års erfaring (etablert i 1985), er akzidenzDTP en kompetent leverandør av webløsninger og andre grafiske tjenester.

Fokus i dag er på publiseringsløsningen Joomla!, - en fri, åpen kildekodeløsning og et publiseringssystem designet med tanke på å raskt kunne opprette gode interaktive og flerspråklige nettsider, nettbaserte samfunn, mediaportaler, blogger, netthandelsløsninger og hva du ellers måtte ønske å få ut på web.

logoFortsatt finnes det mange som også bruker papir til å formidle sine budskap. I et nært og godt samarbeid med grafisk design byrået Blanke Ark, kan vi også levere det meste av trykksaker, - og ikke nok med det! (hører vi en umiskjennelig brytning på svensk aksent her?), for å leve opp til tittelen på visittkortene mine - potet - er det nesten ingen grenser for hva jeg kan finne på å gjøre for å fylle dagene.

I mengden av utførte oppdrag kan nevnes ombrekking av et anseelig antall bøker for flere forlag, oppbygging av mindre datanettverk, ombrekking og layout av rapporter og andre trykksaker, php-programmering av nettsider, nettsider laget i FrontPage / DreamWeaver / NetObjects m.fl., strukturert publisering med FrameMaker og xml, -  og ennå litt mer.